Multivitamine van de Etos: het kopen waard? (Test)

Gepubliceerd door Kaz op

etos multivitamine

Wil je graag een multivitamine kopen? De kans is groot dat je dan direct aan een drogisterij denkt. We hebben hier in Nederland meerdere grote ketens van, waaronder Etos.

Je kunt meerdere soorten multivitaminen van de Etos kopen, waarover je in dit artikel meer leest. Ook geven we aan of je er goed aan doet om de producten van deze drogisterij te kopen.

Welke merken multivitaminen verkoopt de Etos?

Als je naar Etos gaat, zie je dat deze drogisterij vitaminepillen van diverse merken verkoopt. Bekende voorbeelden hiervan zijn Davitamon, Lucovitaal en Solgar.

Je kunt daarnaast een multivitamine van Dagravit, Orthica of Vitalize kopen in een winkel van deze keten. Je hoeft dus niet beslist een multivitamine van Etos zelf aan te schaffen.

Heeft de multivitamine van Etos een hoge kwaliteit?

Toch is het wel mogelijk om een multivitamine van Etos zelf aan te schaffen. Deze producten van het huismerk zijn over het algemeen goedkoper dan die van de bovenstaande fabrikanten. Dit is ook het geval bij bijvoorbeeld de multivitamine van Lidl.

Dat de multivitaminen van Etos betaalbaar zijn, betekent niet dat ze slecht zijn. Over het algemeen zijn deze vitaminepillen zelfs zeer kwalitatief. Dit komt bijvoorbeeld doordat ze hoge doseringen bevatten.

Je krijgt volgens de experts van Basis.Fit zelfs van de meeste vitamines met één multivitamine van Etos al 75 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen. Deze specialisten gaven wel aan dat er meer magnesium in had mogen zitten.

Een ander minpunt van de multivitamine van Etos is volgens deze review dat deze geen volledige vitaminereeks is. Je neemt dus niet alle vitamines van A tot en met Z in met deze vitaminepillen.

Niet alleen de experts zijn positief over de multivitamine van Etos. De producten van dit huismerk zijn namelijk ook onder de gebruikers geliefd.

Op de website van de drogisterij krijgen de Etos Multi Alles-in-1 Tabletten bijvoorbeeld van de klanten een score van 4,3.

Een gebruiker schreef bijvoorbeeld: “Ik gebruik ze nu ruim twee maanden. Vind ze net zo fijn als van een ander (duurder) merk. Normaal heb ik last van het innemen van pillen maar deze zijn makkelijk in tweeën te breken dus zijn dan heel klein”.

Voor wie is de multivitamine van Etos geschikt?

De multivitaminen van Etos zijn in principe geschikt voor iedereen. Deze drogisterij verkoopt namelijk vitaminepillen die speciaal bedoeld zijn voor kinderen, maar je kunt ook een multivitamine van Etos voor vrouwen of mannen kopen.

Andere vitaminepillen zijn juist weer bedoeld voor senioren. Wil je graag zwanger worden? Ook dan kun je als vrouw een geschikte multivitamine van Etos kopen.

Met andere woorden, in het aanbod van deze winkelketen zitten altijd multivitaminen die passen bij je specifieke behoeften en wensen!

Welke soorten multivitaminen verkoopt Etos?

Etos verkoopt meerdere soorten multivitaminen, waarover je hieronder meer leest.

Pillen

Allereerst kun je kiezen voor de doodgewone pillen. Deze multivitaminen van Etos slik je in één keer door, waardoor ze niet geschikt zijn voor mensen met slikproblemen.

Meestal hebben de vitaminen en mineralen in deze vitaminepillen een hoge dosering.

Bruistabletten

Je gebruikt bruistabletten erg gemakkelijk. Dit type multivitamine los je namelijk op in een glas water. Vervolgens drink je dit drankje op.

Bruistabletten van Etos zijn voorzien van een smaakje zoals mandarijn, framboos en sinaasappel om het drankje lekker te maken.

Gummies

Net als de bruistabletten zijn ook gummies voorzien van een smaakje. Deze vitamine snoepjes proeven anders regelrecht vies. Door het smaakje zijn ze juist erg lekker.

Multivitamine gummies van Etos kunnen door zowel volwassenen als kinderen gebruikt worden.

Kauwtabletten

Kauwtabletten zijn bijna hetzelfde als gummies, maar toch zijn ze net iets anders. Deze tabletten zijn namelijk niet gemaakt van gelatine.

Ze zien er ongeveer hetzelfde uit als de normale pillen, maar je kunt hier wel op kauwen. Hierdoor zijn kauwtabletten geschikt voor mensen met slikproblemen.

Is er een aanbieding op de multivitamine van Etos?

Alle drogisterijen komen wekelijks met nieuwe aanbiedingen. Je kunt daardoor een multivitamine van Kruidvat of Etos vaak met korting kopen. Zo zijn er soms acties dat de vitaminepillen 1+1 gratis zijn.

In andere weken is de tweede multivitamine juist de halve prijs. Het is dan ook vaak mogelijk om geld te besparen door een aanbieding op de multivitamine van Etos.

Lees de folder van deze drogisterij om te controleren of er momenteel een korting is.

Wil je toch liever nog even verder kijken? Klik dan op de onderstaande button om het beste aanbod aan multivitamines te bekijken:


Meer winkels met een aanbod aan multivitamine bekijken? Check dan de onderstaande artikelen:


Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *