Multivitamine kopen bij de Jumbo? Dit zijn je opties

Gepubliceerd door Kaz op

multivitamine jumbo

De Jumbo is een bekende naam in Nederland als het gaat om boodschappen doen. Naast een breed scala aan producten biedt Jumbo ook multivitamines van diverse merken aan.

Maar, wat zijn de opties en welke Jumbo multivitamine kun je het beste kopen?

In dit artikel bespreken we het aanbod van de Jumbo als het aankomt op multivitamines. We geven een overzicht van de beschikbare merken en bespreken de ervaringen van gebruikers.

Na het lezen van dit artikel weet je precies welke multivitamine je het beste bij de Jumbo kunt kopen.

Welke multivitamine verkoopt de Jumbo?

Er zijn momenteel verschillende merken multivitamine verkrijgbaar bij de Jumbo supermarkt. Dit zijn ze: 

Lucovitaal

Van het merk Lucovitaal kun je bij de Jumbo een multivitamine speciaal voor mannen en een multivitamine speciaal voor vrouwen kopen.

Deze multivitamine is een betaalbare keuze voor wie de belangrijkste vitamines en mineralen wil binnenkrijgen, maar niet teveel geld wil uitgeven. 

Dagravit

De multivitamines van Dagravit zijn een populaire keuze. Bij de Jumbo kun je diverse multivitamines van het merk kopen. Zoals multivitamine gummies voor volwassenen en kinderen.

Deze multivitamine is een goede keuze wanneer je liever geen capsules of tabletten slikt of wanneer dit moeilijk gaat.

Ook verkoopt de Jumbo multivitaminedragees van Dagravit en een multivitamine voor senioren. Deze multivitamines zijn gemiddeld geprijsd.    

Centrum 

Een ander populair merk multivitamines dat bij de Jumbo supermarkt verkrijgbaar is, is Centrum. Van dit merk zijn er multivitamine tabletten verkrijgbaar bij de Jumbo.

Zowel een basis multivitamine als een multivitamine speciaal voor mannen, vrouwen en 50-plussers.

Ook kun je momenteel een multivitamine kopen die zich speciaal richt op het vergroten van je uithoudingsvermogen en het verkrijgen van meer energie.  

Disney

Voor kinderen verkoopt de Jumbo speciale multivitamines van het merk Disney. Deze multivitamines zien er extra aantrekkelijk uit voor kleine gebruikers. De verpakking is voorzien van populaire Disney figuren.

De multivitamines zijn in de vorm van handig in te nemen gummies en bevatten 200 doseringen per verpakking. Dit is voldoende voor 2 maanden dagelijks gebruik.

De Disney multivitamines zijn gunstig geprijsd en een fijne keuze voor wie zijn kind(eren) extra vitaminen en mineralen wil meegeven. 

Davitamon 

De Davitamon multivitamines zijn misschien wel de bekendste in Nederland. Ze zijn ook verkrijgbaar bij de Jumbo supermarkt.

Het aanbod is uitgebreid, zo kun je een multivitamine voor het verbeteren van je weerstand, kauwvitamines voor volwassenen en kinderen, bruistabletten, een multivitamine met visolie en multivitamines voor specifieke doelgroepen bij de Jumbo kopen.

Zo is er een multivitamine voor kinderen vanaf 3 jaar, tieners, 50-plussers, 65-plussers en (aanstaande) moeders verkrijgbaar bij de Jumbo.

De Davitamon multivitamines zijn een goede keuze wanneer je graag een op je levensfase afgestemde multivitamine wilt kopen.

De multivitaminen van Davitamon zijn echter redelijk geprijsd en duurder dan andere merken die je bij de Jumbo kunt kopen.  

Supradyn

Van het merk Supradyn verkoopt de Jumbo multivitamine tabletten en bruistabletten voor volwassenen en 50-plussers.

Een beperkt aanbod, maar daar staat tegenover dat de multivitamines een hoge dosering vitamines en mineralen bevatten.

Een goede keuze voor wie (tijdelijk) meer voedingsstoffen nodig heeft. Bijvoorbeeld in een drukke of stressvolle periode. 

Welke multivitamine kan ik het beste kopen?

Zoals je hierboven hebt kunnen zien verkoopt de Jumbo een breed aanbod multivitaminen. Maar welke multivitamine van de Jumbo is voor jou het meest geschikt? De volgende tips helpen je:

  • Je kunt een keuze maken door allereerst te kijken welke multivitamine in je budget past. Voor elke portemonnee heeft Jumbo een keuze. En soms geven ze zelfs een goede aanbieding.
  • Vervolgens kun je kijken of je een algemene multivitamine wilt kopen of een multivitamine die is afgestemd op jouw levensfase
  • Ook heb je de keuze uit gummies, tabletten, bruistabletten en capsules
  • Als laatste kun je de dosering van de multivitamine op het etiket raadplegen. Kies vervolgens voor de multivitamine waarvan de dosering het beste bij je past

Kortom

De Jumbo supermarkten verkopen een breed aanbod aan multivitamines. Je kunt deze zowel in de fysieke winkels als in de online winkel van Jumbo kopen.

Erg handig, want je kunt je zo meenemen of bestellen tijdens een bezoek of bij het plaatsen van een online bestelling. 

Er zijn diverse merken verkrijgbaar en een breed scala aan vormen: tabletten, capsules, bruistabletten, gummies en kauwtabletten. Het aanbod is een stuk groter dan bij concurrerende supermarkten als Aldi en Lidl.

De prijzen liggen wel iets hoger, maar alsnog vind je bij de Jumbo voor iedere portemonnee een geschikte keuze. Ga je toch liever voor nog goedkoper? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Lidl multivitamine.  

Al met al zijn wij tevreden over het aanbod multivitamines bij de Jumbo. Zowel over de verscheidenheid aan merken als de diversiteit in vormen. 

Je kunt met een gerust hart een goede multivitamine bij de Jumbo kopen. De supplementen zijn van goede kwaliteit en de merken betrouwbaar.


Kijk je liever nog even verder? Bij de onderstaande winkels verkopen ze ook multivitaminen:


Categorie├źn: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *