Multivitamine van Kruidvat: het kopen waard? (Test)

Gepubliceerd door Kaz op

multivitamine kruidvat

Als je vitaminepillen nodig hebt, is Kruidvat een van de eerste winkels waar je naartoe gaat. Deze drogisterij heeft immers veel verschillende multivitaminen in het assortiment.

Toch betekent dit niet per se dat een multivitamine van Kruidvat het kopen waard is. In dit artikel doen we daarom onderzoek naar de soorten vitaminepillen van Kruidvat.

Welke producten komen het beste uit onze multivitamine van Kruidvat test? Lees snel verder voor het antwoord!

Welke fabrikanten van vitaminepillen vind je bij Kruidvat?

Als je multivitaminen wilt kopen, is Kruidvat een van de beste winkelketens van Nederland. In de vestigingen van deze winkel vind je namelijk veel producten van allerlei merken.

Beroemde en populaire fabrikanten als Supradyn, Centrum en Davitamon worden bijvoorbeeld verkocht in de winkels van Kruidvat. Bovendien kun je een multivitamine van Lucovitaal kopen bij deze drogisterij.

Daarnaast kun je ook nog een multivitamine van Kruidvat zelf aanschaffen. De producten van het huismerk zijn vaak een stuk goedkoper, terwijl ze over het algemeen toch nog goede resultaten leveren, waarover later meer.

Al met al is het assortiment van Kruidvat dus vergelijkbaar met dat van andere drogisterijen.

Voor wie is de multivitamine van Kruidvat geschikt?

Doordat Kruidvat veel verschillende vitaminepillen verkoopt, zitten er veel soorten tussen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de algemene multivitamine van Kruidvat die geschikt is voor vrijwel iedereen.

Daarnaast zijn er ook nog vitamines van Kruidvat met een goede kwaliteit die specifiek bedoeld zijn voor een bepaalde doelgroep. Zo kun je een multivitamine van Kruidvat voor de vrouw óf de man kopen.

Ben je ouder dan 50 jaar? Kruidvat verkoopt dan vitaminepillen die aansluiten op je leeftijd. Bovendien is het mogelijk om een multivitamine bij Kruidvat te kopen die bedoeld is voor kinderen.

Dit is ook het geval als je een multivitamine van Etos of andere drogisterij wilt kopen.

Welke vormen van vitaminepillen verkoopt Kruidvat?

De vele multivitaminen die te koop zijn bij Kruidvat variëren niet alleen op basis van doelgroep, maar ook op basis van vorm.

Je kunt bijvoorbeeld vitaminepillen van Kruidvat kopen die je in zijn geheel moet doorslikken, maar er zijn nog meer opties. Hieronder staan ze allemaal, inclusief hun voor- en nadelen.

Capsules

👍 Voordelen

Capsules van Kruidvat hebben vaak een lange houdbaarheid en zijn redelijk betaalbaar. Ook neem je ze gemakkelijk mee.

👎 Nadelen

Capsules zijn voor sommige mensen moeilijk om door te slikken. Ze worden bovendien niet altijd goed opgenomen.

Vloeibaar

👍 Voordelen

Een vloeibare multivitamine van Kruidvat voor de vrouw of man is gemakkelijk om door te slikken. Ook hebben ze de beste absorptiesnelheid. Bovendien komen vrijwel alle vitamines terecht in je bloedbaan.

👎 Nadelen

Vloeibare multivitaminen hebben vaak een korte houdbaarheid. Ook zijn ze moeilijk om mee te nemen en relatief duur.

Gummies

👍 Voordelen

Vitaminepillen van Kruidvat in de vorm van gummies smaken vaak lekker. Hierdoor kauw je ze snel en gemakkelijk weg, wat vooral ideaal is voor kinderen.

👎 Nadelen

Sommige multivitamine gummies bevatten veel suiker. Daarnaast zijn ze niet allemaal geschikt voor vegetariërs en veganisten doordat de gelatine afkomstig is van dieren.

Bruistabletten

👍 Voordelen

Multivitamine bruistabletten van Kruidvat zijn gemakkelijk in gebruik. Bovendien hebben ze vaak een lekkere smaak.

👎 Nadelen

Soms worden kunstmatige smaak- en zoetstoffen toegevoegd aan bruistabletten. De vitaminepillen van Kruidvat worden hierdoor ongezonder.

Poeder

👍 Voordelen

Poeder kan gemakkelijk doorgeslikt worden. Eventueel kun je deze multivitamine van Kruidvat ook mengen met een drankje.

👎 Nadelen

Vitaminepoeder heeft niet altijd een lekkere smaak, zo kwam uit onze multivitamine van Kruidvat test.

Is er een aanbieding op de multivitamine bij Kruidvat?

Kruidvat hanteert net als veel andere drogisterijen vaak kortingen. Hierdoor kun je meestal een multivitamine bij Kruidvat in de aanbieding kopen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om van hetzelfde merk 2 producten te kopen voor de prijs van 1.

In andere gevallen zit er op de multivitamine van Kruidvat juist een aanbieding van het 2e product voor de halve prijs.

Wil je vitamines bij Kruidvat kopen vanwege de hoge kwaliteit? Check dan de folder voor aanbiedingen.

Eventueel kun je dan ook nog de multivitamine van Action controleren, mogelijk heeft deze winkel goedkopere vitaminepillen in de aanbieding. Blijf je uiteraard wel altijd bewust van de kwaliteit.

Heeft de multivitamine van Kruidvat een hoge kwaliteit?

Als je goede multivitaminen wilt kopen, doe je er zeker goed aan om producten bij Kruidvat te kopen. Dit heeft meerdere redenen.

Allereerst hebben de vitamines bij Kruidvat een hoge kwaliteit. Dit is het geval als je kiest voor het huismerk, maar ook voor beroemde fabrikanten als Lucovitaal en Davitamon.

Bovendien zul je naar alle waarschijnlijkheid geen last krijgen van bijwerkingen als je kiest voor een multivitamine bij Kruidvat. Natuurlijk kan dit wel gebeuren als je een te hoge dosering gebruikt. Toch heeft de multivitamine van Kruidvat meestal geen bijwerkingen.

Ook volgens onderzoekers hebben de multivitamine van Kruidvat een hoge kwaliteit. De Consumentenbond onderzocht bijvoorbeeld multivitaminen voor 50+’ers. Kruidvat scoorde keer op keer hoge scores.

Zo eindigde een multivitamine van Kruidvat op de derde plek in de categorie ‘multivitamine voor vrouwen 50 tot 70’. Bij ‘multivitamine voor 70 jaar en ouder’ steeg Kruidvat zelfs een plekje op het podium.

Naast onderzoekers zijn ook gebruikers tevreden over de multivitaminen van Kruidvat. Op de site van We Are Eves krijgt dit product van de drogisterij namelijk 5 sterren van mensen die de vitaminepillen van Kruidvat gebruiken.

Ook op andere websites geven gebruikers de multivitamine van Kruidvat goede scores. Al met al zijn de vitaminepillen van Kruidvat dus zeker het kopen waard!

Wil je de beste multivitamine uit onze test bekijken? Klik dan op de knop hieronder.


Meer winkels met multivitaminen? Bekijk de onderstaande artikelen voor meer informatie:


Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *